Saturday, 3 October 2015

New Chapter

Assalamulaikum,

Hello! Hai ! Aloha!

Serius rasa kekok setelah sekian lama tak menulis dekat blog dan terutama sekali kalau entri yng pertama kan.

Delicious Delixiouses ni blog FF yang kedua dan blog yang pertama tu lebih kepada blog personal.Kali ni FF nak tampilkan imej baru yang lebih kepada ilmu tentang makanan atau masakan. Al maklum FF ni student culinary jadi boleh la kongsi serba sikit ilmu yang dapat sepanjang study dulu.

FF harap chef ternama atau sifu FF masa belajar dulu boleh bagi dan teguran kalau sepanjang perkongsian ilmu kat DD ni ada yang tersalah atau terkurang. FF ni newbie lagi dalam bidang culinary.Banyak lagi ilmu yang kena cari.

Do support me okey!!

Salam sayang
       FF

No comments:

Post a Comment